Total Driving Control Het complete programma


Total Driving Control... een must !

Bent U voldoende voorbereid ?  Autorijden blijft een zeer complex en vaak ook levensgevaarlijk gegeven. Dat het jammer genoeg al te snel verkeerd gaat, getuigen de dagelijkse berichten in de media. Nochtans kunnen vele noodsituaties vermeden worden door een juiste ingesteldheid en kennis betreffende écht veilig en intelligent autorijden !

Jesco Auto Training School streeft, als eerste gespecialiseerde school in België, sinds 1973, naar een intelligente rijvaardigheid bij zowel de particuliere autobestuurder als de beroepschauffeur. Roadsense en wagencontrole leiden vanzelfsprekend tot een beter en veiliger weggedrag.

Total Driving Control - 3 dagen - € 925 all-in

Tijdens deze intensieve 3-daagse opleiding (Slip- en Remcontrole, Wagenbeheersing en Rijvaardigheid) leert u dat er een constante interactie moet zijn tussen ogen, hersenen, acties en reacties. In gevaarsituaties is er echter géén tijd om na te denken ! Die tijd krijgt u wél op de Jesco Auto Training School.  U maakt kennis met de noodsituaties zelf… in alle veiligheid en onder professionele begeleiding.  De essentie is dat wij u alles aanleren om uit de problemen te blijven en, indien u dit niet toepast, om zo veilig mogelijk uit de problemen te geraken. Want eerlijk, zwemmen leerde u toch ook eerst met een bandje ?

Slip- en Remcontrole

De dagstage SLIP- en REMCONTROLE vormt de basis voor elke bewuste chauffeur en heeft als doel de juiste attitude bij elke deelnemer te creeëren en hen vertrouwd te maken met de basistechnieken en –vaardigheden in verscheidene noodsituaties. Tijdens de bondige en interactieve theoretische sessie worden de principes van ROADSENSE verduidelijkt. De deelnemers leren hier de filosofie van “how to stay out of trouble” (risico's voorzien en vermijden).

Tijdens de uitgebreide praktisch oefeningen komt de CARSENSE aan bod. Carsense leert de deelnemer de juiste wagencontroletechnieken in ontwijkings-, rem- en noodsituaties. Hij leert dat er een constante interactie moet zijn tussen ogen, hersenen, acties en reacties. In echte gevaarssituaties is er geen tijd om na te denken !

Wagenbeheersing

Er wordt bij deze vervolmakingstage WAGENBEHEERSING aandacht besteed aan de oorzaken en oplossingen van over- en onderstuur en controle verlies in bochten. Er staan ondermeer slipcontrole-oefeningen in bochtsituaties, gevorderde remoefeningen, split-ground, aquaplaning en stuurwielbehandeling op het programma. Een know-how die u uw hele leven bijblijft en die de veiligheid van u en uw passagiers verhoogt !  Ideaal volgt u deze doorgedreven opleiding binnen de 3 maanden na de opleiding in Slip- en Remcontrole. Zo perfectioneert u uw reacties en wagencontrole.

Rijvaardigheid

Uw rijvaardigheid en wagencontrole worden tot in de puntjes geperfectioneerd. In de dagopleiding RIJVAARDIGHEID wordt bijzondere aandacht besteed aan het correct aansnijden van bochten (fluid, medium, slow), ideale lijn en de correcte evaluatie van de remzones.  Tevens staat de perfectionering van de kijksveldfilosofie samen met de juiste stuurwiel-, gas-, rem- en koppelingbehandeling centraal. Ook wordt aandacht besteed aan thema's zoals verbruiksoptimalisatie, ergonomie en nieuwe technieken. Tijdens de Commentary Drive wordt uw rijvaardigheid geanalyseerd door ervaren instructeurs en met computeranalyses en videoregistraties

PS Schrijft u meteen in voor het 3-daagse Total Driving Control programma (Slip- en Remcontrole, Wagenbeheersing en Rijvaardigheid) dan bespaart u alvast € 160 (€  925 i.p.v. € 1.085) !

Slipschool volgen redt levens

Wagenbeheersing


Vervolmaking
Details
rijschool-antwerpen-brussel

Rijvaardigheid


Perfectionering
Details