Total Driving Control Het complete programma


Total Driving Control... een must !

Bent U voldoende voorbereid ?  Autorijden blijft een zeer complex en vaak ook levensgevaarlijk gegeven. Dat het jammer genoeg al te snel verkeerd gaat, getuigen de dagelijkse berichten in de media. Nochtans kunnen vele noodsituaties vermeden worden door een juiste ingesteldheid en kennis betreffende écht veilig en intelligent autorijden !

Jesco Auto Training School streeft, als eerste gespecialiseerde school in België, sinds 1973, naar een intelligente rijvaardigheid bij zowel de particuliere autobestuurder als de beroepschauffeur. Roadsense en wagencontrole leiden vanzelfsprekend tot een beter en veiliger weggedrag.

Total Driving Control - 3 dagen - € 750

Tijdens deze intensieve 3-daagse opleiding (Slip- en Remcontrole, Wagenbeheersing en Rijvaardigheid) leert u dat er een constante interactie moet zijn tussen ogen, hersenen, acties en reacties. In gevaarsituaties is er echter géén tijd om na te denken ! Die tijd krijgt u wél op de Jesco Auto Training School !

U maakt kennis met de noodsituaties zelf… in alle veiligheid en onder professionele begeleiding.  De essentie is dat wij u alles aanleren om uit de problemen te blijven en, indien u dit niet toepast, om zo veilig mogelijk uit de problemen te geraken. Want eerlijk, zwemmen leerde u toch ook eerst met een bandje ?

PS Schrijft u meteen in voor het 3-daagse Total Driving Control programma (Slip- en Remcontrole, Wagenbeheersing en Rijvaardigheid) dan bespaart u alvast € 200 (€ 750 i.p.v. € 950) !