Rijvaardigheid Perfectonering


Anticipatie - Perfectionering – Verkeersintegratie (8u45 - 16u45)

Een wagen écht aangenaam en intelligent besturen is mogelijk als u de begrippen van rijvaardigheid beheerst. Gedurende een hele dag krijgt u instructies over rijvaardigheid, anticiperend autorijden en beoordeelt de instructeur u op méér dan 30 evaluatiepunten.

Rijvaardigheid voor bedrijven

Uw rijvaardigheid en wagencontrole worden tot in de puntjes geperfectioneerd. Er wordt bijzondere aandacht besteed aan het correct aansnijden van bochten (fluid, medium, slow), ideale lijn en de correcte evaluatie van de remzones.

Tevens staat de perfectionering van de kijksveldfilosofie samen met de juiste stuurwiel-, gas-, rem- en koppelingbehandeling centraal. Ook wordt aandacht besteed aan thema's zoals verbruiksoptimalisatie, ergonomie en nieuwe technieken. Tijdens de Commentary Drive wordt uw rijvaardigheid geanalyseerd door ervaren instructeurs en met computeranalyses en videoregistraties.

  • Wat is de ideale lijn en juiste terugschakeltechniek ?
  • Leer het verschil tussen degressief en progressief remmen ?
  • Perfectioneer je kijksveld, stuurwiel, gas, rem en koppelingstechniek !
  • Welke voordelen hebben ergonomie, verbruiksoptimalisatie en nieuwe elektronica op het vlak van veiligheid te bieden ?
  • Test je zelf tijdens de gevorderde commentary drive. Op een selectief traject zal de instructeur elke deelnemer beoordelen op méér dan 30 evaluatiepunten. We maken hierbij gebruik van de JescoCam met videoregistratie en computeranalyse.

Al uw handelingen in de wagen worden correcter, gedoseerder en vooral: het autorijden wordt veel bewuster. Geen verrassingen meer voor de bewuste Jesco-autobestuurder. Vraag nu de uitgebreide informatiemap aan.