Bedrijfsopleidingen

Events


Individueel

met familie of vrienden


Bestel uw cursus in onze webshop

Snel en gemakkelijk


Blijf op de hoogte van onze acties

en tips voor in het verkeer!

  • Na 46 jaar auto rijden, zonder accident, was een anti slip cursus een eerst maal voor mij. Ik vond het zeer leerrijk, vooral de praktische kant en ik heb er zeker en vast uit geleerd. Het moeilijkste vind ik om mijn gewoontes aan te passen.....niet gemakkelijk na 46 jaar ! Maar ik doe mijn best om de wijze raadgevingen van de instructeurs blijven op te volgen. Persoonlijk vind ik dat een antislip cursus een must zou moeten zijn bij een "leren auto rijden cursus". Luc Depreeuw (Februari 2018)

  • Mazda en Jesco Auto Training School werken samen voor de verbetering van uw verkeersveiligheid en rijvaardigheid.

  • Het VIAS Institute (vroeger BIVV) en Jesco werken sinds vele jaren samen rond verkeersveiligheidsopleidingen.  Het VIAS Institute is de referentie in België met betrekking tot verkeersveilgheid en bekend van talrijke succesvolle mediacampagnes zoals bv. de BOB-campagnes..

  • Ecolab stelt reeds 10 jaar haar vertrouwen in Jesco Auto Training School voor de opleiding en training van haar medewerkers voor de op-maat-opleiding Behind The Wheel.

     

     

  • De manier waarop deze opleiding gegeven werd, zowel theoretisch als praktisch, beviel mij zeer. Aangenaam theoretisch gedeelte met veel interactie en videomateriaal. Zeer nuttige opleiding. Indrukwekkend hoe gepassioneerd de instructeurs zijn en letten op elk detail. Chapeau! (AECOM - opleiding 02.08.2018)