Blog


terugkommoment opleiding
09-02-2019

Terugkommoment


Het Terugkommoment vormt de afsluiter van de rijopleiding voor jonge autobestuurder met rijbewijs B. 

Deze afsluitende opleiding van 4u kadert in de inspanningen van de Vlaamse Regering om de verkeersveiligheid te verbeteren door sensibilisering en het opdoen van bijkomende ervaring.  Jesco is 1 van de bezielers en aanbieders van deze opleiding.  Samen maken we het autoverkeer veiliger.

Lees verder
23-01-2019

Winterse weersomstandigheden en gevaarlijke verkeerssituaties !


Winterse verkeersomstandigheden

Het blijft meestal zwaarbewolkt met op sommige plaatsen wat lichte sneeuw. Rond de middag temperaturen tussen -2 of -3 graden in de Hoge Venen en plaatselijk +2 graden in Laag- en Midden-België.  De wegen zijn plaatselijk nog erg glad. Pas je rijstijl aan.

Ben jij als chauffeur voldoende voorbereid ?

Lees verder
04-01-2019

CuARdian Angel onderzoekt hoe oudere automobilisten langer veilig kunnen blijven rijden.


Heb jij vaak de auto nodig? Ben jij een veilige bestuurder? Denk je dat je wat hulp kan gebruiken bij het rijden? Rij je nog graag? Het zijn allemaal vragen die elk van ons wel eens stellen. Mobiel zijn, veilig deelnemen in het verkeer en veilig autorijden is belangrijk voor elk van ons. In het CuARdian Angel project onderzoekt Jesco Auto Training School actief mee hoe oudere automobilisten langer veilig kunnen blijven rijden. Maar, daarvoor hebben we ook jullie hulp nodig!

Lees verder
23-07-2018

Drivers Safety Improvement Program


Verkeersveiligheid is een werkwoord. Net als veilig autorijden. We moeten er continu aan werken. Veilig auto rijden is een proces dat constant om oefening vraagt, zowel praktisch als theoretisch. Daarom ontwikkelde Jesco Auto Training School het ‘Drivers Safety Improvement Program’. Drivers Safety Improvement richt zich tot bedrijven die de veiligheid van hun medewerkers op de weg echt belangrijk vinden. Het programma wordt bovendien op maat van uw bedrijf ontworpen.

Lees verder
12-07-2018

En dan vind je de job van je leven ...


Jesco Auto Training School zoekt voor de uitbreiding van haar professionele opleidingsteam:
INSTRUCTEURS (m/v)
FULL-TIME / PART-TIME

Lees verder
08-02-2018

Verplicht slipcursus voor bestuurders


Helaas.

Verder geen commentaar.
 

Lees verder
13-04-2016 Classic Car Control
10-02-2016 Bumperkleven
16-11-2015 Proficiat VCM
16-11-2015 Kent u het BIVV?
16-11-2015 Go for Zero